Човекът-паяк Иван Кристоф дари 100 хил. лв. за спасяването на Боян Петров

В профила си във Facebook той качи снимка с извлечение от банковата сметка

Снимка: Facebook
22:04 10.05.2018

Популярният с прякора Човекът Паяк катерач на небостъргачи Иван Кристоф обяви в профила си в социалната мрежа Facebook, че дарява 100 хил. лв. за операцията по издирване и спасяване на алпиниста Боян Петров, който вече седми ден е в неизвестност в Хималаите. 

Ето банкова сметка с депозирани 100 077.43 лв., от която, щом отвори офиса на Банка Алианц, може да се изтеглят парите $50 000, за да се платят за хеликоптерната застраховка за издирването и спасяването в Хималаите на човека, когото не познавам, но разбрах, че е имал мечти и дете. Това написа човекът-паяк Иван Кристоф в личния си профил във Facebook.

"Не вярвам в нашите политици, на нищо, което казват. Познавам ги много добре!!! Също така не смятам, че е редно държавата да плаща от данъците ни, затова, като любител на Extreme/Екстрийм спортове, смятам, че е редно ние сами да се поддържаме", пише още той и публикува извлечение от сметката в банката.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: дарение | операция | издирване | Боян Петров | Човека Паяк | Иван Кристоф

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини