Doritos разработва чипс за жени

Компанията на Pepsi обмисля различна опаковка, която да се събира в „чантата“ на дамите

Снимка: YouTube
19:30 06.02.2018
Cheetos, Doritos и Lays може да се появят по малко по-различен начин в магазините, съобщи собственика на компаниите PepsiCo, цитиран от CNBC. Те разработват нов сет от чипсове, които ще бъдат насочени главно към жените.

„Жените предпочитат чипсове, които не правят твърде много шум, когато се консумират и не искат резултатът да бъде лепкави пръсти“, обяснява главният изпълнителен директор на PepsiCO Индра Ноуи. Тя допълва, че младите момчета обичат да облизват пръстите си след като хапнат чипс, но жените не биха направили същото пред публика.

Ноуи добавя, че не е точно да се каже, че ще има мъжки и женски версии на Doritos. 

„Не можем да ги наречем мъжка и женска версия. По-скоро бихме проектирали и опаковали чипса по различен начин и смятаме да пуснем на пазара нещо ново скоро“, коментира изпълнителният директор. Тя обяснява, че жените биха носили чипса в чантата си, за да могат винаги да похапват нещо, като пожелаят. 

Все още не е ясно дали от компанията ще пуснат нови видове чипс, но със сигурност готвят иновации в дизайна на опаковката. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: компания | PepsiCo | Doritos | чипс

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини