Изложение "Стажове" стартира на 17 април в ТУ- София

В него ще се включат над 110 участници

Снимка: Economic.bg

За седма поредна година в Технически университет – София  ще се проведе изложението на работодатели "Стажове". То стартира на 17 април от 10:30 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на Технически университет София. 

Тази година в изложението ще се включат над 110 участници, които ще бъдат разположени на щандове в учебни корпуси 2 и 12 на университета. 

Сред традиционните участници са водещи фирми като Бер Хела Термоконтрол, Виваком, Кока Кола България, Луфтханза Техник, Мелексис, Мтел, Сенсата, Сименс, Уникредит Булбанк, Фесто.

За първи път участие ще вземе и Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН), която ще набира кандидати за своите стажантски програми сред изявените студенти от ТУ-София, готови в бъдеще да се посветят на науката.

Всички представители на бизнеса ще имат възможност за директен контакт със студентите и да представят информация за своята дейност, за свободни стажантски позиции и стипендиантски програми. Чрез събитието студентите могат да влязат в диалог с потенциални работодатели, да натрупат увереност при представянето си и да направят първи стъпки за стартиране на своята кариера.

"Стажове" е най-голямото университетско събитие в страната, в рамките на което бизнесът се запознава отблизо със бъдещи експерти, обучени в най-големия технически университет в България, създаващ висококвалифицирани кадри за нуждите на пазара на труда.

На 18 април изложение "Стажове" ще се проведе на територията на филиала на ТУ-София  в Пловдив и "Факултет и Колеж" - Сливен.

Организатор на изложението е Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: работа | стажове | студенти | изложение | Технически университет

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини