Онлайн обмяна на валута помага на жителите на малките градове

Чрез платформа може да се купува и инвестиционно злато и сребро

20:49 18.10.2017

Жителите на малките населени места вече няма да се налага да ходят до най-близкия голям град, за да обменят валута. В по-малките градове често няма чейндж бюра и банкови клонове, или курсовете им са неблагоприятни. Чрез навлизащата дигитализация от Tavex вече дават възможност валутата да се обменя онлайн като доставката ще става с куриер до дома. По същата система ще може да се закупува инвестиционно злато и сребро. От компанията гарантират изгоден курс и безопасност на процеса.

По отношение на покупката на злато и сребро в България, също се среща необходимост от дигитализация, тъй като се оказва, че българинът все повече спестява в ценни метали. И това е тенденция не само за населението от културните и икономически центрове, но за хора от цялата страна. Възможността да си закупят инвестиционно злато и сребро, където и да е в България, дава шанс на много хора да спестят и запазят стойност, по време на несигурните финансови времена, в които живеем и българинът все повече го осъзнава, пишат от компанията.

Чрез онлайн системата за обмяна на валута и за търговия с инвестиционно злато, се предвижда пълно запазване на данните на клиента, само и единствено за целите на сделката. Изделия на стойност над 30 000 лева не могат да бъдат превозени от стандартни доставчици, а налагат изключителни мерки за сигурност. За подобни поръчки, които приблизително се равняват на 400 грама злато или на 21 килограма сребро, се предлага превоз на покупката с брониран автомобил.

Според данни на Tavex, през последните месеци се наблюдава увеличение с над 10% на  клиенти извън големите градове, които пазаруват през онлайн платформата за обмен на валута и инвестиционно злато. Хората осъзнават възможността, че с обмяна онлайн и доставка до дома, си решават проблема с разхода на бензин до големия град, само и само да имат валута в брой.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: сребро | Tavex | онлайн обмяна валута | инвестиционно злато | малки градове | банкомати | чейндж

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини