30 долара за реклама върху женско бедро в Токио

Задължително условие за участие в подобен тип реклама е момичетата да имат навършени 18 години

Автор: Божидара Иванова

Рекламна агенция в Токио предлага реклама върху женски бедра срещу заплащане от 3 хил. йени (30 долара), предаде TV Evropa. Атрактивният начин за реклама е резултат от това, че в град пълен като Токио, големите билборди и флайърите не задържат дълго интереса на потребителите.

"Това е идеалното място за поставяне на реклама, защото момчетата ще се загледат задължително, а момичетата нямат нищо против да си показват красивите бедра", заяви изпълнителният директор на рекламната агенция Хиденори Ацуми.

Препоръчително е рекламиращите да носят къси поли и дълги чорапи, за да привличат повече мъжкото внимание. Условията за участие в подобен вид реклама, са момичетата да са с навършени 18 години и да имат поне 20 приятели в социалните мрежи, които ще могат да виждат снимков материал от акциите.

Сред клиентите на рекламната агенция са американската филмова компания  „Юниверсъл Пикчърс”, която рекламира по голите женски бедра DVD и BluRay изданията на комедията си „Приятелю Тед” с Марк Уолбърг и Мила Кунис.

Коментари: 0