Асен Василев ще посети "Културен туризъм-Велико Търново 2013"

Десетото издание на борсата ще бъде открито днес

124 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Асен Василев ще посети на 19 април (петък) юбилейното международно изложение "Културен туризъм-Велико Търново 2013", съобщиха от министерството.

Десетото издание на борсата ще бъде открито днес от заместника на Василев за ресор туризъм Иво Маринов и кмета на старата столица Даниел Панов. Церемонията ще се състои от 11.00 часа в изложбения комплекс „Рафаел Михайлов" (залата за дискусии). Преди това в 10.00 часа ще започне пресконференцията за изложението в пресклуба на БТА във Велико Търново (ул. "Христо Ботев" 2) с участието на Маринов и Панов.

Организатори на борсата, която приключва на 20 април, са МИЕТ, общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов", община Велико Търново съвместно с Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Участват над 30 български общини, музеи и други културни институции, висши училища, неправителствени организации, щандове на изложители от 15 страни.

Подкрепи Economic.bg