BMW глези полицията

Бронирана „седмица“, X3, Серия 3 Touring, X5 Security и i3 Concept ше покажат баварците на изложение за специализирана полицейска техника

От 11 до 13 септември в Лайпциг по време на изложението (General Police Equipment Exhibition and Conference), BWM ще покаже няколко разработки за полицейски автомобили .Сред тях ще бъдат два напълно нови модела, доработени в името на обществената сигурност - BMW X3 и BMW Серия 3 Touring. На фирмения щанд по време на шоуто ще бъде изложен и електрическият прототип BMW i3 Concept.
Широката гама от специализирани МПС-та е направена на базата на серийните модели на баварската марка, така че колите са белязани от характерните за BMW високо качество и лукс.


Полицейският BMW 3 Series Touring е направен да обслужва федералните и регионалните власти. Тази специална версия на серийния модел ще дебютира в края на септември. Естествено сирената е задължителна, предлагат се допълнителни идентификационни LED светлини отзад.


Не по-малко идеален за операции е полицейският BMW X3, който се радва на същите екстри.


Своя дебют ще направи и първият луксозен седан за властите в лицето на Серия 7.
Каросерията му е с балистична защита от клас VR7, която ще предпази полицаите и от ръчни гранати. Ако това не е достатъчно за униформените, баварците предлагат и клас VR9.


BMW X5 Security ще бъде с клас VR4, съобщи BMW, цитирани от speed-press.

Коментари: 0