БСК представя мрежа за е-обучение

Платформата ще се използва от малки и средни предприятия

Първите резултати от разработената онлайн платформа за е-обучение ще бъдат представени днес в Българската стопанска камара (БСК), съобщиха от институцията.

Платформата е разработена в рамките на проекта BIOeNET (Мрежа на бизнес организациите за е-обучение). БСК участва в проекта заедно с партньори от Великобритания, Швеция, Румъния, Испания, Италия, Словения и Литва.

Представителят на фирма "Виртех" ООД Веселин Спиридонов ще представи платформата за обучение на малки и средни предприятия “LearnSmartEurope”, създадена в проекта BIOeNET, а г-жа Евгения Ковачева, главен асистент в Софийския университет „Св.Климент Охридски”, ще представи основните характеристики на системите за управление на учебния процес и учебния материал. Ще разгледа и конкретно подбраната в проекта BIOeNET система за обучение – MOODLE, както и учебните материали за курсовете на български и английски език в BIOeNET. Ще бъдат демонстрирани възможностите на тази система за многократно използване на разработените материали в конкретни курсове.

Коментари: 0