Битките на Angry Birds се пренасят в „Междузвездни войни“

Последната версия на изключително популярната игра ще е достъпна за iOS и Android от 8 ноември

304 ~ 1 мин. четене

Битката на сърдите пилета се пренася в нови измерения. Компанията Rovio и  Lucasfilm Ltd. обединяват сили и вплитат смелите герои на "Angry Birds" с тематиката на световноизвестната филмова сага "Междузвездни войни" ("Star Wars"). Новият вариант на играта ще бъде пуснат на 8 ноември. От Rovio обещават, че "междузвездната" версия ще е най-интересната от поредицата им игри.

"Като голям фен на "Междузвездни войни" съм изключително развълнуван от този нов съюз. С него Силата определено се заздравява", казва  търговският директор на Rovio Питър Вестербака в официално изявление.

Играта ще се базира върху космическа версия на Angry Birds, преобразени като героите Люк, Хан, Бен Кеноби и Лея. Войската от прасета ще бъде ръководена от прасешка версия на Дарт Вейдър.

"Те не са Angry Birds, облечени като героите на "Междузведни войни. Те са си отделни герои", обяснява  Пол Саутърн от Lucasfilm.

Заедно с дебюта на играта ще влязат в продажба и изключително популярните плюшени играчки, базирани на Angry Birds. Този път, разбира се, в джедайски одежди.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg