Българин поиска дома на Джон Ленън

Готов е да плати 5 млн. над обявените 4,5 млн. долара

Ако спечеля тото-джакпота от 4 милиона лева в неделя или дори го разделя с други печеливши, ще играя на пазара за къщата на Джон Ленън в Ел Ей. Това сподели заможен велинградчанин пред репортер на агенция Стандарт Нюз след новината, че домът на легендарния бийтълс в Меката на киното - Лос Анджелис излиза на пазара.

Кристиян К., който е дългогодишен емигрант в САЩ, щял да се пробва да стане първият българин-притежател на нещо значимо от великата ливърпулска четворка. Нашенецът в момента има две къщи във Флорида и зимно имение в Аспен.

От родния Велинград му е останал хубав спомен, макар че е напуснал родината още през 1990 година и е забогатял с бизнес на рибарски принадлежности и после-с брокерство на недвижими имоти.

По скайп нашенецът сподели, че играел тото с помощта на приятели у нас, на които предварително изпращал пари за фишовете, но бил и голям фен на американското тото.

„Все пак ще има много кандидати, но аз съм готов да платя над 5 милиона долара над обявените 4,5 милиона и веднага ще се разделя с крайбрежния си рай в Маями, за да стъпвам и спя там, където е правел същото авторът на „Представи си” и „Дайте шанс на мира”, зарече се нашенецът.

Коментари: 0