Добрев ще участва на изложение за конгресен туризъм

Страната ни ще представи стратегия за създаване на работни места

България ще представи своята стратегия за създаване на работни места, генериране на богатство, окуражаване на частния сектор за инвестиции и развитие на туризма. Това ще стане по време на политически форум на Световното изложение за конгресен туризъм във Франкфурт , в който министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев и директорът на „Маркетинг, реклама и информация в туризма” Анелия Генова ще вземат участие.

Тази година срещата е на тема „Икономиката на познанието”.

 На 23 май 2012 г. ведомството ще организира пресконференция за новите тенденции и възможности за България за целогодишна туристическа дестинация, съвместно с FRAPORT AG. Представянето е насочено главно към по-висок клас туристи – голф, и балнео и СПА туризъм.

Съвместната инициатива между МИЕТ и FRAPORT AG е един от най-добрите начини за популяризиране на българския туризъм сред хората от всички точки на света. Всеки месец през терминалите на второто по натовареност летище в Европа преминават повече от 4 милиона пътници от цял свят, заедно с още 1.5 милиона посетители и посрещачи. 

Коментари: 0