"Движа се със скъп джип, защото върша работа на едно момче"

Член на Национално движение „Свобода”

Бисер Миланов:

240 ~ 2 мин. четене

“Казвам се Бисер Миланов, имам име. Прякорът ми беше измислен от службите, за да ме идентифицират като някакъв криминален контингент, който не е съгласен цял живот да бъде наведен“, заяви Бисер Миланов пред Нова Телевизия в зрелищен разговор с Рада Богданова и Сашо Диков. "Присъдите ми са в следствие на това, че се борих с хората, които продават наркотици. Аз самият никога не съм продавал наркотици“.

Миланов заяви още, че в момента не работи. Водещият обаче отбеляза, че е видял как Миланов пристига със скъп автомобил Audi Q7. Обяснението на госта бе, че се движи със скъп джип, защото "върши работа на едно момче".

"Джордж Сорос е най-голямото зло за България", продължи Миланов. Запитан кой точно и какъв е Сорос, гостът отговори: „Мисля, че е евреин".

Той отново сподели идеята си протестиращите да бъдат арестувани. По думите на Миланов, ако му бъде дадена власт, той ще идентифицира провокатори на протеста по "снимков материал" и ще ги задържа. „Ще извадя снимките, където се вижда, че се раздават пари и ще почна да арестувам хората“.

Бисер Миланов отново се оплака, че медиите го представят в негативна светлина. Той бе категоричен, че не върши нищо нeрeдно и се бори за това, народът да има повече власт.

45-годишният Миланов  събра популярност покрай протестите. Той също се появи  на пресконференцията на Протестната мрежа заедно със съмишлениците си в средата на месец август. Миланов е от Русе и има 7 присъди, част от тях ефективни.  Известен с прякора "Петното", той стана популярен и с фразата си, че "не е прочел нито една книга в живота си, защото който върви по следите на другите, не остава път след себе си".

Подкрепи Economic.bg