GLOBUL ще подкрепи Мартин Чой през сезон 2012

И през този сезон асът на GLOBUL Racing Team се състезава с мотоциклет BMV S 1000 RR, който е изцяло реновиран и с нова цветова схема

6656 ~ 1 мин. четене

GLOBUL ще подкрепи звездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой и екипа на GLOBUL Racing Team по време на цялата състезателна 2012 година. През този сезон Чой защитава забележителния си хеттрик от титли в клас SST 1000, извоювани през миналата година – на България, на Европа и на Източна Европа. Мартин вече започна с второ място в Словакия участието си в Европейския шампионат „Алпе Адрия”, а на 20 май на пистата в Долна Митрополия край Плевен ще кара в първи кръг от Националния шампионат.   

И през този сезон асът на GLOBUL Racing Team се състезава с мотоциклет BMV S 1000 RR, който е изцяло реновиран и с нова цветова схема. Като част от споразумението за партньорство, запазената марка на GLOBUL присъства върху мотоциклетите и екипите на състезателите – Мартин Чой и съотборника му Михаил Иванов. В рамките на патньорството си с GLOBUL, Чой участва също така в рекламни кампании и други инициативи на оператора.

„За нас е чест да си партнираме с един от най-успешните български състезатели по мотоциклетизъм на писта - Мартин Чой, който през последните години постигна забележителни резултати. Уверени сме във високия професионализъм и талант на Мартин, и пожелаваме на GLOBUL Racing Team много нови победи през този сезон.”заяви г-н Хумис.

Подкрепи Economic.bg