Gucci продава легендарни аромати за $1 милион

Така модната компания набира средства за благотворителна инициатива

236 ~ 1 мин. четене

Минимална цена от 1 милион долара обяви Gucci Parfums като размер на подкрепата за благотворителната инициатива Chime For Change.

Инициативата стартира пред 2013 г. и набира средства за правата на жените и момичетата по цял свят чрез продажбата на пет легендарни аромата на Гучи. Съоснователи на инициативата, която прокламира образованието, здравето и справедливостта, са Салма Хайек и Бионсе, съобщава БГНЕС.

Всеки продукт от колекцията за благотворителната инициатива има уникален код, който клиентите на марката трябва да регистрират онлайн. По този начин те официално заявяват подкрепата си за кампанията.

"Фокусът върху увеличаването на правата на жените и момичетата съществува чрез ДНК на Гучи: от компанията ни майка, през ръководството и служителите, до нашите клиенти и партньорски организации. Ние сме благодарни, че Gucci Pаrfumes се присъедини към кампанията Chime For Change… Силно вярваме в силата на сътрудничеството между партньори и сме вдъхновени от възможността за обединяване на усилията ни с клиентите на Gucci Parfums. Нашата надежда е, че чрез тази кампания гласът, призоваващ за промяна за момичетата и жените, ще стане толкова силен, че няма да може да бъде пренебрегнат", каза творческият директор на марката Фрида Джиани.

В благотворителната кампания са включени следните луксозни аромати: Flora by Gucci, Gucci Premiere, Gucci Made To Meassure, Gucci Guilty pour Femme и Gucci Guilty pour Homme.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg