Люба Кулезич "На светло" в Нова телевизия

Новото предаване на журналистката тръгва на 10 март и ще се излъчва всяка неделя от 09.00 до 11.00 ч.

Автор: Силвия Георгиева

Люба Кулезич ще води свое предаване в Нова телевизия, което ще се казва "На светло". Новото предаване на журналистката тръгва на 10 март и ще се излъчва всяка неделя от 09.00 до 11.00 ч., съобщиха от медията.

"На светло" с Люба Кулезич" ще бъде предаване-мозайка - ще търси различните аспекти на случващото се около нас, ще включва фрагменти, които са нови за зрителя, ще изважда на светло незададените въпроси и премълчаните тези, които по една или друга причина не намират място в дневния ред на другите медии", описва проекта си водещата. Тя добавя, че основната цел на предаването ще бъде да се говори открито за нещата, "без режисура и без притеснение - по начина, по който всяка безпристрастна медия би следвало да го прави".

Люба Кулезич беше освободена от TV7 в понеделник. Управляваната от Николай Бареков медия обяви, че в предаването си в неделя не е представила всички гледни точки по темата за протестите. "Не аз бях човекът в телевизията, който поддържа близки отношения с Бойко Борисов, не аз се радвах на sms-ите му, нито пък съм получавала такива", коментира журналистката в деня на уволнението й. Тя определя престоя си в медията като "непрекъснато отбраняване на свободата й".

"Не аз преобърнах палачинката. Не мога да я обърна за два часа. Макар че правя много вкусни палачинки", допълва тя.

Коментари: 0