Малкият бизнес ще има двойно повече минути за разговори

Плановете са част от новата стратегия на "Мобилтел"

Най-старият мобилен оператор в България - "Мобилтел" предлага двойно повече безплатни минути за разговори на бизнес клиентите си от сегмента малък и среден бизнеса, съобщиха от компанията. След като преди месец телекомът предложи на клиентите си да говорят за нула стотинки на минута в мрежата му, до края на септември бизнес клиентите ще могат да се възползват от промоционалните условия на плановете М-Тел Бизнес.

С всеки нов абонамент на М-Тел Бизнес те ще посрещнат активния есенен сезон с двойно повече безплатни минути за разговори към всички мрежи в страната, валидни за първите шест месеца при 2-годишен договор. Тарифите са максимално опростени и в момента се предлагат специално на сегмента малък и среден бизнес в България.

"Промоционалните планове са поредна стъпка в прилагането на новата бизнес стратегия на М-Тел към малките и средни предприятия в България, която включва специални тарифи, персонализирани решения, личен акаунт мениджър, който предлага оферти и решения спрямо нуждите на фирмата", коментира Андреас Елснер, маркетинг директор "Малък и среден бизнес" в "Мобилтел".

Плановете М-Тел Бизнес се предлагат в пет различни варианта, като разговорите в цялата мрежа на М-Тел са безплатни. Месечните такси са различни в зависимост от избрания размер и варират от 9,90 до 99,90 лева с ДДС.

Коментари: 0