MasterCard отваря офис в България

Артур Туремка ще е мениджър в региона

4718 ~ 1 мин. четене

Картовият оператор MasterCard Europe ще отвори офис и в България. Компанията е обявила, че ще открие два нови регионални клона на Балканите - в София и Белград, съобщиха от дружеството. Артур Туремка ще бъде назначен за мениджър за региона на Балканите - Албания, Босна и Херцеговина, България, Македония, Сърбия и Черна гора.

Артур Туремка започва работа в MasterCard през 2010 г. като мениджър клиенти в офиса на компанията във Варшава, Полша. Преди това е работил в сектора Бизнес развитие на банкирането на дребно в Raiffeisen Bank, Полша.

Има магистърска степен по маркетинг и мениджмънт от Warsaw University. Изучавал е и бизнес администрация в Graz University, Австрия, а в момента завършва своята докторантура по мениджмънт в Warsaw School of Economics.

"Сигурен съм, че електронните разплащания на балканите ще продължават да се развиват успешно. Откриването на два регионални офиса - в София и Белград, представлява важна стъпка в развитието на нашия бизнес в региона", коментира Артур Туремка.

Подкрепи Economic.bg