Mercedes-Benz Concept Style Coupe

Дизайнерът Гордън Вагнер въвежда дългоочакваното Coupe Concept Стил и разкрива тайни за бъдещото производството на превозно средство в този задълбочен преглед на най-новата концепция.

7842 ~ 1 мин. четене

Coupe Concept Стил  ни дава един ранен поглед към новия Mercedes. Компактно купе с четири врати. Новият модел, който преди това е посочено като "baby CLS", ще се нарича CLA-клас, когато се достигне производство в не далечно бъдеще. Нещо повече, той обещава, че производството на автомобили ще се отдаде на концепцията. С други думи, Mercedes няма да укроти драматичния стил за реалния свят.

Всички си мислим, Coupe Concept изглежда страхотно. Той прилича на по-големите с четири врати, купе CLS-класа от всеки ъгъл. Прозорците на автомобила са без рамки и линията на покрива криви грациозно. Отпред, мощна и голяма решетка е пълна с украса от концентрични точки. Опашката изглежда забележително, подобно на CLS. Интериора е направен от уникални щрихи, като от въглеродни влакна. Арматурното табло и въздушни отвори променят цвета на базата на температурата на излъчваният въздух.

CLA-Class ще се основава на едно и също шаси Mercedes Front  Под A-Class и B-Class. Силата на Coupe Concept Стил идва от 208-к.с., турбо 2,0-литров редови и четири, със седем-степенна трансмисия с два съединителя и 4MATIC задвижване на всички колела.

Подкрепи Economic.bg