Митница Свиленград търси началници

Крайният срок за подаване на документи приключва на 12 август

3782 ~ 1 мин. четене

След като вече е ясно, че досегашният началник на Митница Свиленград Тодор Караиванов е спечелил конкурс и вече е преназначен за главен експерт в отдел "Митническо разузнаване", в пограничното звено се подготвят за нов началник.

В момента овакантени са и много от местата места за началник отдели, например "Акцизи" и "Митническо оформяне". Интересна тенденция е, че няма кандидати за тях. Вече е минал срокът за подбора по документи и резултатите са - нула подадени молби.

Сега в свиленградската митница чакат началници на секторите "Митническо разследване и разузнаване", "Информация и анализ на риска" и "Граничен контрол и борба с наркотрафика". Крайният срок за подаване на документи приключва на 12 август.

Все още вакантно е и титулярното място на ГКПП "Капитан Андреево". След първия етап на конкурса за началник на най-големия и натоварен у нас граничен пункт спорещите са четирима. Двама от кандидатите, останали след подбора по документи са от митниците в Пловдив и Лом. Кандидат за поста е и сегашният началник на пункта жп гара Николай Караиванов. Името на титуляра ще се реши след минаването на практическия изпи и теста за професионална психическа пригодност.

Подкрепи Economic.bg