НДК приема юбилейно издание на „Стройко“

Изложението се провежда вече 20 години всяка пролет и есен през март и октомври

496 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане „Стройко 2000“ започва за юбилейния 40-ти път в Националния дворец на културата (НДК). Форумът ще бъде открит днес и ще продъжи до 2 април. Работното време е всеки ден от 10 до 19 часа, а входът е свободен за всички гости.    

Изложението е център за търговски и професионални контакти. Всичко, което излиза на пазара в Европа и в света,  се предлага веднага и на „Стройко“ - нови технологии, нови възможности за смела архитектура и изискан интериор, последно поколение инсталации и оборудване, мебели, тапети, текстил, бои, фаянс и обзавеждане.  

По думите на един от съорганизаторите на изложението - Васил Хаджиянков, компаниите участват в „Стройко“ въпреки условията в страната, които по административен път и с усилията на множество държавни и общински институции, не само не помагат, а пречат на бизнеса. Участие на изложението ще вземат повече от 300 компании.

„Стройко“ се провежда вече 20 години всяка пролет и есен през март и октомври. На изложението се събират фирми от строителния бранш – строители, производители и търговци. Развитието на изложението в годините е огледало на успешната интеграция на българските производители в потока на европейските и световните постижения в технологиите и дизайна.

Подкрепи Economic.bg