Най-трогващата реклама на Super Bowl

Budweiser за пореден път успя да събере погледите на зрителите

308 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Новата реклама на Budweiser, която ще бъде излъчена на финала Super Bowl в САЩ, е един от най-трогващите комерсиални клипове, които можем да видим в последно време. Името на рекламата е Puppy Love.

Видеото разказва за приятелство между малко кученце и кон. В един момент обаче се налага двете животни да бъдат разделени, но неочаквана реакция на коня не позволява това да се случи. Към момента видеото предизвиква голям интерес сред зрителите. От пускането му до момента е гледано близо 12 милиона пъти.

Най-голямото спортно събитие в САЩ Super Bowl – финалът за определянето на шампиона им по американски футбол е време, в което по традиция се излъчват реклами на някои от най-големите и очаквани филмови заглавия до края на годината.  Средната цена на билет за Super Bowl е 2,056 щатски долара. Макар и видимо скъпи, билетите са най-евтините 2002 година насам.

Super Bowl XLVIII ще се излъчи за първи път на живо по каналите на FOX International Channels в Европа. Повече от 12 милиона домакинства ще гледат на живо Националната футболна лига по FOX Sports в Италия, Холандия, Турция и Кипър и по FOX в Гърция, България, Сърбия, Хърватска и Словения.

Събитието ще се проведе на стадиона MetLife в Източен Ръдърфорд, Ню Джърси, на 2 февруари 2014 г. в 01:25 българско време.

Коментари: 0