ОББ сред спонсорите на SOFIA ROCKS 2012

Фестивалът ще е част от събитията, с които банката отбелязва 20-годишнината от създаването си

ОББ ще се включи в спонсорството на големия рок фестивал у нас SOFIA ROCKS 2012 на 7 и 8 юли. Това ще бъде част от събитията, с които банката отбелязва 20-годишнината от създаването си.

Музикалното събитие на 2012-та в областта на рока, организирано от Вalkan Entertainment Company с генералното спонсорство на ОББ, ще даде възможност на българските фенове да чуят и видят на живо световни роквеличия като Guns N' Roses, Godsmack, Iggy and the Stooges, Kaiser Chiefs и още много други. В годината на своя юбилей под надслова "20 години обединени в музиката" ОББ ще сподели с любителите на рокмузиката у нас възможността да се станат свидетели на изпълненията на едни от най-дългоочакваните и обичани роклегенди.

В двата дни на фестивала на сцената на Националния стадион "Васил Левски" ще се качат общо 12 групи, които ще възпламенят публиката със своите представяния.

С един билет за двата дни, на цени между 60 и 120 лв., родните фенове ще могат да се насладят на невероятно шоу и уникални изпълнения на световните рок легенди, като Guns N' Roses, Iggy and the Stooges, Godsmack и други. 

Коментари: 0