Пребоядисаха училище с екологично чисти бои

Инициативата е част от глобания проект Let’s Color

Първото за България събитие от глобания проект Let’s Color Project на концерна AkzoNobel се проведе на 16-ти и 17-ти юни в 68-мо СОУ „Акад. Никола Обрешков“ в София. Целта на програмата е да внася цвят и настроение в живота на хората, като създава облагородена градска среда в цял свят.

Събитието е част от маркетинговата стратегия на официалния представител и вносител на продуктите на концерна AkzoNobel за България - фирма „Вамко“ ООД, която дари цялото количество бои и материали, необходими за реновирането на 2 от фасадите на училището. За креативното им преобразяване бяха изразходвани общо над 340 литра високочествени и екологично чисти бои и грундове с марката LEVIS. Боите са екологично чисти, не вредят на детското здраве и са подбрани с мисъл за децата, които прекарват най-много време през деня в училището си.

Организаторите на събитието - маркетингова агенция „Ред Лемън Маркетинг“ и сдружение „Трансформатори“ повериха проекта за преобразяването на фасадите и реализацията му на набиращите популярност творци – професионалните художници от „140 идеи“.

Коментари: 0