Решения за уличното осветление от Siemens

Всичко е насочено към енергийната ефективност, обясниха от компанията

7002 ~ 1 мин. четене

Цялостни решения за уличното осветление на градовете предлагат от Siemens. От модернизация и строително-монтажни работи, включващи подмяна на кабели, стълбове и осветителни тела, през експлоатация и цялостна поддръжка на съоръженията до проектиране и внедряване на технологии за енергийна ефективност на осветлението.

Прилаганите от компанията технологии бяха представени днес от Владимир Зиновиев, говорител на сектор „Инфраструктура и градове” на Siemens в България в рамките на дискусията „City Talk: Градско осветление”.

В рамките на форума, организиран в партньорство със Siemens, в който участие взе и главният архитект на София Петър Диков, бяха представени различни интелигенти решения за развитие на градската инфраструктура.

„Решенията на Siemens  в тази сфера са насочени изцяло към енергийната ефективност, както и към това те да бъдат от полза на гражданите”, посочи Зиновиев.

Siemens е изпълнител на проекта за модернизация на уличното осветление на град Сливен, където бяха подменени над 10 000 осветителни тела. Компанията изпълнява и проекти за подновяване на градското осветление в редица европейски градове - Братислава, Търнава и Тренчин (Словакия), Бърно, Мост  и Теплице (Чехия), Дюселдорф (Германия), а също и на места като Алякса.

Подкрепи Economic.bg