Самочувствието ни е ниско, защото не сме направили нищо от А до Я

Нека заедно в срок, в бюджет и отговорно да постигнем това, което всички български граждани очакват, призова президентът

Росен Плевнелиев:

180 ~ 1 мин. четене

Самочувствието на българските граждани е ниско, защото наистина няма едно нещо да е извадено, за което да кажем, че сме го направили от А до Я окончателно и го направихме на световно ниво, и го направихме добре. Искам това да се промени. Това каза президентът на Република България Росен Плевнелиев на отбелязването на 130-годишнина от създаването на държавната пътна администрация, предаде „Фокус”.

„Вие променяте това. „Люлин” вече е готова. „Тракия” ще бъде готова до месеци. „Марица” е на дневен ред. Следват и останалите. България ще има много по-високо самочувствие, защото ще можем да кажем „направихме го от А до Я и го направихме както трябва в интерес на милиони български граждани и в интерес на милиони туристи”, посочи президентът Плевнелиев. 

„Нека заедно в срок, в бюджет и отговорно да постигнем това, което всички български граждани очакват. Предстоят много важни реформи и събития, които оттук нататък ще павират пътя на строителството на пътища в България. Очакваме в скоро време да въведем и нова система на най-високо световно ниво. Тя ще позволи да имаме един много по-справедлив принцип на разплащане и ще увеличи със сигурност приходите на пътната агенция, за да може тя по един много по-справедлив начин да гарантира качеството на пътната мрежа в България”, каза още президентът Росен Плевнелиев. 

Подкрепи Economic.bg