Сестрата на вицепремиера Златанова ще ръководи новините в TV7

Десислава Тошева, която до момента заемаше поста "Изпълнителен директор-Финансова дейност" на TV7 заедно с Николай Бареков, остава единствен изпълнителен директор на медията

184 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Миляна Велева, която е сестра на вицепремиера Зинаида Златанова и досега заемаше поста изпълнителен продуцент на Дирекция "Спорт", става директор "Новини и актуални предавания" на TV7 и NEWS7. професионалният й път преминава през вестниците "7 дни спорт" и "Сега", телевизиите Ринг, БНТ, TV7 и NEWS7.

Десислава Тошева, която до момента заемаше поста "Изпълнителен директор-Финансова дейност" на TV7 заедно с Николай Бареков, остава единствен изпълнителен директор на медията. Бареков официално остава само водещ на националното турне "България без цензура", излъчвано по TV7.

"Нашите телевизионни канали действат като мощен катализатор на българския телевизионен пазар, водейки към повишаване качеството на тв продукта като цяло. Екипът на TV7  и NEWS7 е горд с постигнатото до момента и е зареден с дръзки идеи за новия сезон, в рамките на който искрено пожелаваме на  нашите зрители да се забавляват, информират и вълнуват", сподели Десислава Тошева.

Досегашният директор на новините в двата канала - Жени Павлова, става част от борда на директорите на NEWS7. Тя ще отговаря основно за актуалните предавания, но ще следи и стратегическото развитие на информационния канал. Член на борда на директорите е и Патрик Мартин, представител на компанията-собственик "Алегро Кепитъл".

Подкрепи Economic.bg