Собственици на фирми с преференциални условия по кредитни карти

Услугата се предлага от УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк вече дава преференциални условия по кредитни карти с предварително одобрен лимит на собственици на фирми от сегмент „Микро и малки предприятия“.

Кредитните карти, които се издават с преференциални условия, са MasterCard Standard, Visa Classic и Visa Classic Donna. Картите могат да бъдат в лева, евро или долари. Максималният кредитен лимит за всяка основна карта е 5 000 лв. или 2 500 евро/долара.

Едно от условията, за да могат собствениците на фирми да се възползват от офертата, е компанията да е клиент на УниКредит Булбанк от поне шест месеца. Освен това се изисква фирмите да извършват стопанска дейност от минимум 2 години и да имат положителен финансов резултат за предходната година.

Преференциалните условия са предназначени за собственици на фирми, притежаващи минимум 30% от съответната компания. За фирмите с повече от един собственик банката може да издаде до 3 основни кредитни карти.

Кредитната карта Visa Classic Donna е разработена специално за жени, като освен да пазаруват с нея, дамите ще могат да дадат своя принос и за благотворителни каузи - 0.3% от сумата на покупките, платени с картата, ще се отделят за подпомагане на каузите от сайта www.save-darina.org. Фиксираният месечен лихвен процент върху използвания кредитен лимит по карта Donna е 1.33%.

Всички клиенти на УниКредит Булбанк заедно с издаването на кредитна карта от банката получават и безплатна международна застраховка „Помощ при пътуване и злополука на притежателите на банкови карти“ с високи нива на покритие. Сред предимствата на кредитните карти са още достъп до отпуснатия кредитен лимит  24 часа/365 дни в годината, възможност за резервиране на хотели, наемане на rent-a-car, плащане на стоки и услуги в Интернет, плащане на сметки и услуги чрез ePay.bg и на банкомат в България чрез B-pay.

Коментари: 0