Таблетът Iconia A1 с рекордни продажби в България

В рамките на една седмица са продадени над 500 устройства

84 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

В рамките на една седмица са продадени над 500 броя от последния таблет на Acer Iconia A1. От компанията обявиха, че това е абсолютен рекорд по стартови продажби в България. От компанията отдават големия интерес на "съвършено балансирания таблет".

Iconia A1 е първият компактен и пълнофункционален 7.9-инчов таблет на Acer. Устройството е удобно за работа с една ръка. Част от характеристиките му са четириядрен процесор, IPS технология и 5-мегапикселова камера.

Сред допълнителните функции са навигацията, тхнологията Acer Touch WakeApp, която позволява на потребителите да преминават директно от спящ режим към любимото им приложение само с едно движение на пръстите. Също така могат да настройват жестовете, за да пропускат търсенето из менютата и директно да стартират избраното от тях приложение.

Двете камери, с които разполага Iconia A1, дават свобода на потребителите да записват вдъхновяващи моменти със задната камера и да се наслаждават на видео разговори с предната. С приложението Acer Life Image притежателите на Iconia A1 улавят и споделят моменти, които превръщат в красиви блог истории и споделят с когото пожелаят.

Коментари: 0