Toyota представи новата Corolla на софийския автосалон

Продължаващото изложение се радва на голям интерес, твърдят организаторите

100 ~ 1 мин. четене

Два дни преди края на продължаващия до 23 юни Автомобилен салон София 2013 беше представена новата Corolla на японския автомобилен гигант Toyota, съобщиха организаторите на изложението.

Моделът, чието производство на 17 юни 2013 г., вече е в София и от днес, 21 юни вече е на щанда на Toyota на софийския автосалон. Компанията е направила дори и невъзможното, за да може един от първите автомобили, слезли от поточната линия през първия ден, да пристигне в България специално за Автомобилен салон София 2013, твърдят организаторите.

21-ия Автомобилен салон София 2013 продължава до 23 юни и се радва на много голям посетителски интерес. Специални гости на изложението бяха посланикът на Република Франция Н. Пр. Филип Отие и Н. Пр. Марко Контичели - Посланик на Италия у нас.

Отие посети щандовете на френските марки Citroen, Renault и Peugeot и направи малък тест драйв в напълно електрическото Renault Twizy. Филип Пфое, собственик на "Мото-Пфое", избра международното автомобилно изложение в столицата за заключителната сесия на ежегодната си юнска среща с мениджърския екип на компанията.

"Една от най-красивите и бързи спортни коли в момента - дръзкият Jaguar F-Type, и най-луксозното изпълнение на новия Range Rover - версията Autobiography - са гвоздеите в експозицията на британските икони Jaguar Land Rover. Смятам, че изброеното е достатъчно, за да заинтригува всеки автомобилен почитател", коментира Пфое. Той добави, че е редовен посетител и голям фен на Софийския автосалон и припомни, че две години е поканил специално за изложението Елена Форд, правнучка на Хенри Форд.

Подкрепи Economic.bg