Търси се ново лого и мото на Програмата за селските райони

На 11 февруари беше дадено началото на конкурс за избор, финансиран от Европейския съюз чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони

520 ~ 1 мин. четене

Започна конкурсът за избор на лого и мото за новия програмен период на Програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020 г., финансиран от Европейския съюз чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони (ЕЗФРСР).

В надпреварата могат да се включат всички хора с интереси и познания в сферата на графичния дизайн. В рамките на 10 дни - от 11-ти февруари до 21-ви февруари всички желаещи да участват могат да подадат своите предложения на официалния сайт на конкурса www.prsr-konkurs.eu.

Изборът на победител ще стане в два етапа - първи ще имат думата представители на компетентно жури, специално сформирано за конкурса, а финалният избор от 10-те най-добри предложения ще бъде направен от настоящи и бъдещи бенефициенти на Програмата за развитие на селските райони, медии и графични специалисти и всички други потребители чрез открито гласуване в интернет на официалния сайт на конкурса. Двата етапа ще бъдат осъществени в рамките на 5 дни - от 22-ри до 27-ми февруари.

Победителят ще бъде излъчен на 28-ми февруари и ще получи статуетка с предложеното от него лого и мото за новия програмен период на Програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020, както и парична награда в размер на 5000 лева. Наградата ще му бъде връчена на публично събитие.


Подкрепи Economic.bg