Admiral X Force 145 - удивителна яхта

Концептуалният модел ще бъде показан на Monaco Yacht Show

Admiral X Force 145 - удивителна яхта
4547 ~ 1 мин. четене

Нов концептуален модел на яхта ще представи италианската компания Italian Sea Group в предстоящото Monaco Yacht Show (23-26 септември 2015 г.) . Това е Admiral X Force 145.

Тя е създадена по идея на студиото Dobroserdov Design от Монако, в сътрудничество с Admiral Centro Stile. Екстериорът на 476-футовата яхта е изчистен, с нежни извити линии.

Дълга поредица прозорци е разположена почти по цялата дължина на яхтата, позволявайки естествената светлина да прониква, а пътниците да се наслаждават на морската гледка.

Яхтата има спа и плажен клуб на две нива, разположен на кърмата. Той е и главната зона за отдих и забавление на плавателния съд, включваща външен и вътрешен басейн, шезлонги и бар.

Главният салон също се разпростира на две нива и в центъра му грее масивен полилей, спускащ се над разположено вътре езеро.

Половината палуба е на разположение на собственика, докато гостите могат да отседнат във вип апартаменти с лични балкони.

Яхтата включва още екстри като два киносалона, няколко зали за спорт, две площадки за хеликоптер, зони за плаж и почивка, а също и гараж, който може да побере хеликоптер, коли и джетове.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg