„Ако ви не светне червена лампичка, аз ще ви светна синя“

Бойко Борисов, министър-председател

Цитат на деня:

„Ако ви не светне червена лампичка, аз ще ви светна синя“
5044 ~ 1 мин. четене
„Ако ви не светне червена лампичка, аз ще ви светна синя. Обичам ви, но не е даденост това. Факт е, че БСП с тези провалени политици ни доближават“.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на Националната предизборна среща на ГЕРБ днес, която се провежда в зала 3 на НДК. 

По негови думи има липса на съпротивителна сила от страна на представителите на ГЕРБ срещу нападките на политическите противници.

„Най- корумпираните хора, говорят за корупция в момента. Само като ги чуете, трябва до след час да имате реакция, защото знам, че сте по презумпция невинни. Ако има грешка, веднага да се поправи. Излизате казвате - да, мислихме го едно, излезе друго, ще го поправим", коментира Борисов. 

"Търсим, търсим депутати, тук там, накрая гледам винаги Тома Биков. Или ако Цветан Цветанов го изваждам да говори, той и още двама-трима. Да не кажа същото и за министрите. Томислав Дончев, Владислав Горанов и още двама трима има, с които работя ежедневно. Другите трябва да ги търсят, за да излязат и да си защитят темата", разкритикува премиерът.
Подкрепи Economic.bg