Apple представя три изцяло нови продукта през 2019 г.

Това гласи прогнозата на авторитетния анализатор Мин-чи Куо

Apple представя три изцяло нови продукта през 2019 г.

Снимка: БТА

Топ анализаторът на Apple – Мин-чи Куо, чиито прогнози досега винаги са се сбъдвали, сега съобщи, че компанията се кани да представи „три изцяло нови дизайнерски продукта“ през 2019 г. Сред тях са нов лаптоп MacBook Pro с 16-инчов или 16.5-инчов дисплей, нов 31.6-инчов 6k3k монитор и Mac Pro, става ясно от негов доклад от 17 февруари, цитиран от CNBC. 

Apple вече потвърди, че работи по нов настолен компютър Mac Pro, така че поне това не е твърде голяма изненада. 

Според Куо Apple ще пусне и два нови iPad Pro модела, както и нов обикновен iPad, който ще замени 9.7-инчовия предшественик. Очаква се и нов iPad mini.   

Анализаторът прогнозира и три нови iPhone модела – два с OLED екрани, 5.8- и 6.5-инчови, и един с 6.1-инчов LCD. Така погледната, ситуацията напомня на тази от 2018 г. Иновацията тази година, изглежда, ще е свързана с наличието на корпус от „матирано стъкло“, става ясно още от думите на Куо. Надеждите са свързани с предоставянето на широколентова безжична връзка за по-добра навигация на закрито. 

Мин-чи Куо вярва, че Apple ще представи няколко от новите си продукти още през първата половина на годината, включително дългоочакваното зарядно устройство AirPower, което се очакваше да се появи през 2018 г. И говорейки за AirPods, Куо смята, че компанията ще лансира нов модел слушалки с безжично зареждане. Именно те може да са и сред дебютиращите през първите шест месеца устройства. 
Коментари: 0