BILLA стъпи в още един град

Веригата с кампания намаления за 16-ата си годишнина в България

BILLA стъпи в още един град

BILLA България отвори врати в Кюстендил вчера след официална церемония по откриването на първия магазин от веригата в града. В откриването взеха участие Петър Паунов, кмет на Oбщина Кюстендил, и Михаела Крумова, председател на Общински съвет. 

Новият супермаркет е разположен в центъра на града на ул. „Пауталия“ №10 и ще предлага на клиентите си познатите със своето качество и свежест продукти на достъпни цени. Гражданите на Кюстендил ще могат да се възползват от богат асортимент от грил деликатеси, свежи салати, приготвени на място, както и от специалното предложение за любителите на хмелни напитки – жива бира.

В новооткрития магазин посетителите ще могат да закупят и прясно изцедени сокове, вкусни специалитети от топлата витрина, приготвени по здравословен начин без пържене, както и топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути във фурните на новия супермаркет.

„Щастлив съм, че откриваме първия магазин на BILLA в град Кюстендил. Това е 106-и магазин за страната. Радвам се, че българските потребители оценяват високо продуктите и услугите ни и ни гласуват огромно доверие вече 16 години. Доказателство за това са и отредените ни 3 златни медала за най-високо качество в България – за „Пресни плодове и зеленчуци“, „Прясно месо“ и програмите за лоялност, които предлагаме. Високата оценка на нашите клиенти и изборът да пазаруват при нас всеки ден е най-голямото признание, което можем да получим“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Тази година BILLA отбелязва 16 години от стъпването си на българския пазар. В тази връзка веригата е подготвила много изненади и промоции, от които клиентите ще могат да се възползват. Кампанията ще продължи 3 седмици, като всеки ден в рамките на първите две седмици определена група продукти ще се предлагат с 25% отстъпка, а през третата седмица клиентите ще могат да закупят с 25% намаление продукти с марка BILLA.

Коментари: 0