Борислава Налбантова става изпълнителен директор на „Девин“

Тя работи за компанията от 2010 г.

Борислава Налбантова става изпълнителен директор на „Девин“

Снимка: Девин

9954 ~ 1 мин. четене

От 1 април 2020 г. Борислава Налбантова става изпълнителен директор на "Девин" ЕАД. Тя се присъединява към компанията през 2010 г. на позицията главен финансов директор и участва в редица ключови проекти, включително и продажбата на бутилиращата компания от американския инвестиционен фонд Advent на белгийската група Spadel през 2017 г. Борислава ще води екипа на компанията, който наброява над 500 души в цялата страна.

"Имам удоволствието да поема ръководството на отлично синхронизиран екип, който е доказано ориентиран към резултатите. Това се потвърждава от факта, че "Девин" е любима марка и компания за бутилирана вода в България и социално отговорен бизнес. Нямам съмнение, че макар и в непредсказуема ситуация като настоящата, всички служители на "Девин" и "Атлантик Дивайн" са мобилизирани и работят за преодоляване на предизвикателствата в тясно сътрудничество с  нашите партньори по цялата верига на доставка. Заедно сме предприели мерки за продължаване на работата, за да обезпечим нуждите на крайните ни потребители в тези извънредни времена“, каза Борислава Налбантова

Преди да се присъедини към "Девин" ЕАД, тя е заемала мениджърска позиция в консултантското звено на PwC България за региона на Югоизточна Европа.

От създаването си през 1992 г., „Девин“ ЕАД е лидер на пазара на бутилирани води в България. От 2017 г. компанията е част от белгийската група „Spadel“ – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург) и Франция.

Подкрепи Economic.bg