Борисов: Победихме безапелационно БСП

За премиера това е единственото важно нещо от тези избори въпреки влошаващият се резултат спрямо 2015 г.

Борисов: Победихме безапелационно БСП

Снимка: Economic.bg/Архив

Всички сега говорят за промяна. Но промяната започна с ГЕРБ. За мен като лидер на партията е важен един резултата - ние победихме безапелационно БСП. Двойно. Навсякъде. Това означава стабилност в управлението. Това каза премиерът Бойко Борисов след края на изборния ден.

„Най крадливите и корумпираните да говорят, че са промяната“, възмути се Борисов.

„Навсякъде или два пъти, или повече побеждаваме БСП - нашият основен политически опонент. За мен това е важно към момента - стабилността на управлението. Имаме да строим Южната дъга, „Хемус“, обходите на Видин и Враца, пътя до Белград, пътя Търново-Русе. Много работи. От утре оставям на щабовете по места, където има балотаж, да си работят до края“, каза министър-председателят.

Според него всички структури на партията са се справили прекрасно. „Липсва ми Цветанов, но и без мен, и без него ще се съмне“, каза Борисов.

Той е категоричен, че щом партията му има най-много кметове и общински съветници от БСП, макар и намаляващ брой, няма отстъпление.

Премиерът също така смята, че резултатите на ВМРО са много добри, макар че не можа да каже къде са се представили добре. Резултатът на Ангел Джамбазки в София е под 5%. Въпреки това премиерът е категоричен, че промени в коалицията няма да има, но ще има персонални промени в правителството.
Коментари: 0