Българската компания EGT се развива с нови игри и пазари

Българската компания EGT се развива с нови игри и пазари

Снимка: Euro games technology

2147 ~ 2 мин. четене
Автор: Economic.bg
  • Съдържание от KEMIKA LTD

Развитието на онлайн развлекателната индустрия е възможно благодарение на всички нови възможности, които технологията предлага, но освен нея, трябва да обърнем внимание и на различните студиа, които разработват интересни и нови заглавия. В този сектор ще открием, че конкуренцията е особено голяма и по правилото на всеки бизнес, оцеляват само най-големите хегемони. След като България отдавна се смята за балкански технологичен хъб, не трябва да се изненадваме от факта, че някои от големите компании в тази индустрия са именно български. Едно по-обстойно проучване ще ни покаже, че Euro Game Technology Interactive или EGT, както ще се срещне по-често, е бранд с история на пазара, а предоставените заглавия са само малка част от представяните услуги на пазара.

Дори и това да се струва смело изказване, международното партньорство със страни от Европа, както и Северна и Южна Америка ще ни покаже, че портфолиото на компанията отговаря на всички необходими стандарти и редица брандове са се доверили. Компанията използва един класически модел за развитие, като предоставя всички популярни заглавия - от слот машини до видео покер, игри на маса и дори кено. Интегрирането на игри става изключително лесно, като всички операции се случват на мултигейм сървъри и се предоставя достъп на самия оператор, а от там и до всеки друг потребител. EGT осъзнават колко важна е мобилната игра и в това отношение адаптират заглавията си на платформи като iOS и Android.

Разбира се, всяко едно заглавие оперира със коефициента на възвръщаемост или RTP. Брандът официално навлезе в страни като Босна и Херцеговина, както и Чехия, а освен това предостави и следващият по-сериозен хит - 20 Golden coins. Всеки клиент има своите предпочитания и затова най-популярната игра на провайдъра е често въпрос на вкус и избор на забавление, имайки предвид портфолиото с предложения, очаквано и мненията на клиентите се различават. Освен предоставянето на забавление, родната компания може да се похвали с особена сигурност, предоставяйки пълна прозрачност на извършените транзакции, интегрирането на някои защити при изчисляването на залозите и печалбите, както и синхронизация на информацията от всички заглавия.

За онлайн казината точно тези практики са от изключително значение, а присъствието им във всяка компания се смята за подчертан професионализъм. Подозираме, че някои от почитателите на развлекателната индустрия са имали възможността да се забавляват с поне едно заглавие от този бранд. В платформата на анализаторите от Betenemy ще открием super hot 20 от EGT - игра с особена популярност, запазваща класическия вид на ротативките. Не трябва да се изненадваме от присъствието на родни компании в една от най-бързо развиващите се индустрии. Положителните страни за развитие са факт - бърз интернет, перфектна позиция за обслужване на клиенти, като часовата разлика не е чак толкова сериозен фактор и най-важното - дългогодишен опит в тази индустрия. Засилващият се интерес и някои по-смели решения са в основата за формулата на успеха.

Предстои да видим какви ще са бъдещите стъпки и какво ще се предложи на пазара като функционалност и възможност за интегрирането на по-сериозни заглавия, както и интегрирането на нови бонус системи. Знаем само, че клиентите поискаха игрите да бъдат по-социални и да изискват допълнителни умения на играчите, следователно ако искаме да видим в каква посока се случват иновациите, спокойно трябва да насочим вниманието си към компании като тази, които не спират с подобряването на иновациите.

Хазартните игри могат да са пристрастяващи. Играйте отговорно!

Коментари: 0