CAT S41 издържа 38 часа в режим на разговори и може да зарежда други телефони

Смартфонът е наличен в онлайн магазина на VIVACOM

CAT S41 издържа 38 часа в режим на разговори и може да зарежда други телефони
4271 ~ 1 мин. четене

Смартфонът CAT S41 е създаден, за да оцелява при екстремни условия. Устройството ще остане здраво дори след падане върху цимент от 1,8 метра височина, както и ще работи перфектно след потапяне във вода на дълбочина до 2 метра, твърдят производителите му.

Едно от най-забележителните неща в телефона е батерията, която е с капацитет 5000 mAh и издържа цели 44 дни в режим на готовност и 38 часа в провеждане на разговори. 

С опцията си за споделяне на заряд САТ S41 се превръща в зарядно устройство за друг телефон. Това става чрез свързване на смартфоните чрез специален кабел, като процесът може да се следи с приложение, за да се определи колко точна от батерията на единия телефон да се прехвърли към другото устройство. 


CAT S41 позволява и бързо изпращане на SOS съобщения. Сигналът за местоположението е функция за безопасност, която позволява бързо изпращане на съобщения с местоположението на притежателя на телефона, както и проверка на членовете на екипа, ако работят в опасни зони. 

Камерата на смартфона е с 13-мегапикселова основна и 8-мегапикселова предна камера. За безупречната му работа се грижи 8-ядрен процесор, който работи на честота 2.3 GHz. Телефонът разполага и с 3 GB RAM и 32 GB вградена памет плюс възможност за добавяне на microSD карта. Дисплеят му е 5" Full HD TFT с покритие Gorilla Glass 5 и възможност за ползване с ръкавици и мокри пръсти.


Моделът CAT S41 се предлага в онлайн магазина на мобилния оператор Виваком. Телефонът струва 29,98 лв. на месец с един от най-предпочитаните планове – Smart L+.

Подкрепи Economic.bg