„Дженерали“ спечели второ място в Застрахователи за обществото

Компанията беше отличена за проекта си The Human Safety Net, осъществен съвместно с Фондация За Нашите Деца

„Дженерали“ спечели второ място в Застрахователи за обществото

Снимка: Дженерали

Автор: Дженерали

„Дженерали Застраховане“ АД взе участие в шестото издание на конкурса Застрахователи за обществото, организиран от АБЗ и БАЗБ и спечели второ място със своя проект The Human Safety Net (THSN). Инициативата е създадена от Група Generali, базирана на идеята, че хора помагат на хора и че това може да доведе до устойчива промяна и да създаде позитивен ефект.

Нашият партньор по инициативата в България е фондация За Нашите Деца. Съвместното ни сътрудничество има за цел да усили въздействието и да реализира амбициите на Фондацията в работата с деца в риск, деца без родителски грижи и деца със специални нужди в развитието.

Целта на The Human Safety Net и Фондация За Нашите Деца е активна работа в подпомагането на деца и семейства в затруднено положение. Тази нелека задача можем да постигнем заедно, чрез предоставянето на професионална помощ на най-уязвимите деца и чрез насърчаване  и изграждане на сигурни семейни  отношения. Силите на екипа са фокусирани върху подобряване на  качеството на живот на най-малките, осигуряване на специализирана помощ за родителите на деца с трудности в развитието, приемни родители и интегриране на деца със специални нужди в нашето общество.

„Ние в GENERALI вярваме, че помощта в ранна детска възраст е от изключително значение и именно тя може да доведе до положителна промяна за цял живот. Искрено се надяваме всички български деца да имат равен шанс за развитие и качество на живот. Осигурявайки им заедно стабилен и спокоен живот, инвестираме в своето бъдеще и това на децата на България“, коментират от компанията.

„Изключително сме щастливи и горди от факта, че инициативата The Human Safety Net е разпозната като социално значима и е наградена с второ място от АБЗ и БАЗБ. Ние продължаваме да работим усилено, за да бъдем отговорна компания и вярваме, че с общи усилия можем да създадем положителна промяна в обществото!“, казват още от Generali.

Коментари: 0