Д-р Ружа Игнатова представи One World Foundation

Фондация ще предоставя на деца и юноши по-добро образование и възможности за по-добър живот

Д-р Ружа Игнатова представи One World Foundation
Бизнес дамата на годината Д-р Ружа Игнатова представи новия си социално-отговорен проект One World Foundation. Фондация One World Foundation ще предоставя на деца и юноши по-добро образование и възможности за по-добър живот.

Представянето на фондацията се проведе в Гранд Хотел София, на 14 януари 2015 г, в присъствието на почетни гости, представители на бизнес средите и на медиите.

"Изключително съм горда, че нашата фондация вече реализира първото си дарение за слепи деца в Камбоджа, което ни предостави място сред големите дарители на SEVA Canada Society. Това е и първата социално-отговорна инициатива, зад която застава One World Foundation Също така всички приходи от продажбите на моята книга "Learning for profit" бяха дарени на фондацията. Вярвам, че всеки може да допринесе за по-доброто бъдеще на децата по света като подкрепи инициативите на нашата фондация", сподели Д-р Ружа Игнатова.

One World Foundation ще работи в тясно сътрудничество със SEVA Canada Society, по проекти за подобряване на качеството на живот на общностите от Непал, Тибетските области на Китай, Индия, Африка, Гуатемала, Камбоджа и Египет; с американската One Laptop per Child Association (OLPCA) и базираната в Кеймбридж OLPC Foundation (OLPCF) по проекта One Laptop per Child. Също така фондацията подкрепя проекта за повишаване на качеството на образованието в България на Тeach For Bulgaria.

Повече информация за самостоятелните проекти на One World Foundation ще бъде публикувана съвсем скоро на сайта на фондацията.
Коментари: 0