Фарел Уилямс продава пентхаус в Маями

Цената на огромния апартамент е 10,9 милиона долара

Фарел Уилямс продава пентхаус в Маями

Снимка: Dora Puig Real Estate

4880 ~ 1 мин. четене
След 3 години на пазара и множество намаления на цената, пентхаусът на Фарел Уилямс в Маями отново излиза за продажба. Първоначалната цена бе 16,8 млн. долара през 2012 г., после бе свалена на 14 млн. долара през 2013 г. Сега актуалната оферта е за 10,9 млн. долара.

Апартаментът е с площ от 9000 кв. фута  и се намира на последния етаж на Bristol Tower в квартал Brickellneighborhood в Маями. 

Вижте жилището в галерията предоставена от имотната агенция Dora Puig Real Estate.Дневната е огромна е първото нещо, което прави впечатление в нея е не само пространството, но и обзавеждането и произведенията на изкуството на любимите му артисти.Ще забележите произведения на KAWS, Такаши Мураками, Кейт Харинг, Kidrobot и Анди Уорхол.Кухнята е модерна и удобна.Апартаментът е на няколко нива, таваните са високи 30 фута, на второто ниво има и огромен балкон.На второто ниво ще откриете множество забавления.Уникално спираловидно стълбище води към третото ниво.Там е библиотеката.Има и кино зала.Основната спалня има отделна тераса.В банята се намира джакузи, има и прозорци, за да се наслаждавате на гледката, докато се къпете.Апартаментът има 5 спални.Гледката от терасата е невероятна.

Там има и джакузи на открито.


Подкрепи Economic.bg