FlixBus пусна собствена услуга за забавление на пътниците

Със системата FLIXtainment клиентите ще могат да гледат филми, тв предавания и да играят игри в автобусите

FlixBus пусна собствена услуга за забавление на пътниците

Снимка: FlixBus

Белчо Цанев Автор: Белчо Цанев

Българските клиенти на FlixBus вече могат да се забавляват по време на дългите си пътувания до Европа, гледайки популярни филми на Universal и Paramount, да слушат над 100 аудио и да четат над 75 електронни книги, да имат супербърза Wi-Fi връзка и т.н., без да доплащат над досегашните цени на билетите. 

Целта на германската компания е да направи пътуването с автобус до Европа още по-приятно. Важно е да се отбележи, че цялото съдържание във FLIXtainment е достъпно на личните устройства на пътниците при свързване към Wi-Fi мрежата на FlixBus.

„Непрекъснато се стремим да направим пътуването още по-забавно за всички пътници”, коментира Даниел Краус, основател и главен изпълнителен директор на FlixMobility. „Със стартирането на системата ни FLIXtainment предоставяме отлично изживяване на пътниците още от момента, в който влязат в автобуса“, допълни той.

„Пътниците в Европа имат лесен достъп до аудио книги на немски, английски, италиански, френски и други езици”, обяснява и Оливер Даниел, регионален мениджър на Audible Germany. 

Коментари: 0