Флойд Мейуедър си купи Bugatti за $3,5 млн.

Бокс легендата планира да се сдобие с автопарк за 30 млн. долара

Флойд Мейуедър си купи Bugatti за $3,5 млн.
4523 ~ 1 мин. четене
Флойд Мейуедър приключи с боксовата си кариера и сега се е посветил на нещо друго - купуването на супер луксозни и скъпи коли.

Новата му придобивка е Bugatti Grand Sport Vitesse, за която е платил 3,498 млн. долара, съобщава celebritynetworth.com. 

Наскоро боксьорът се похвали и с Koenigsegg CCXR Trevitas за 4,8 млн. долара - една от двете произведени бройки в света.

Мейуедър споделил пред медиите, че целта му била да се сдобие с автопарк на стойност 30 млн. долара. В момента той притежава автомобили за 16 млн. долара, така че наполовина е изпълнил целта си.

Съсобственикът на автокъща Fusion Luxury Motors в Маями, от която боксьорът пазарува, е споделил, че Мейуедър планира да купи Aston Martin One-77, който струва 3,3 млн. долара и Pagani Huayra на цена от 3,7 млн. долара, и то съвсем скоро.

Едва ли ще има особени затруднения, тъй като наскоро състоянието му бе оценено на 400 млн. долара. Само тази година той е изкарал 300 млн. долара, което го прави най-богатият спортист на 2015-а.

Новото Bugatti  на Мейуедър е снабдено с допълнителни екстри като четири големи турбокомпресора, има 16-цилиндров 8-литров двигател и 1200 конски сили.

Естествено, той не пропусна да се похвали с него в социалните мрежи:


Подкрепи Economic.bg