100% Форекс – една от най-добрите книги за валутна търговия

Полезни съвети за начинаещи и напреднали трейдъри

100% Форекс – една от най-добрите книги за валутна търговия
7168 ~ 2 мин. четене

Тази книга по своята същност представлява добре систематизирано и достатъчно изчерпателно помагало за всестранна подготовка, необходима за опериране на международните финансови пазари. Целта ѝ е да Ви предаде в концентриран вид солидни знания и умения, за действия в реални условия на тези пазари.

Авторите са водещи специалисти в своята област, практици с голям опит, подготвили не един успешен трейдър. Това е може би най-значимият показател за ефективността на методиката и подхода, приложени в книгата, многократно потвърдени на практика. Методите са ясно аргументирани, за което несъмнено способстват използваните теории на световно утвърдени учени и практици.

Книгата е предназначена както за професионални брокер-дилъри, така и за широк кръг читатели, желаещи да надникнат в тайнството на анализите, хора правещи първите си стъпки в инвеститорската професия. Тя е адресирана също така към студентите и професионалистите в икономическата сфера, които се сблъскват в ежедневието си с проблематиката и зависимостите на валутните пазари, все още не съвсем разбрани и разгадани. Тази книга ще разкрие пред Вас движещите сили на пазара и техните признаци, значението на една или друга идея, концепция, теория, съгласно световните авторитети на финансовата мисъл.

Настоящото издание съдържа кратки разшифровки на най-важните и употребявани понятия и термини, представляващи икономическата и финансовата основа на бизнеса. То е посветено на практическото използване на изброените теории и техники на търговия. Разглеждат се няколко вида анализи и прогнози на валутните пазари, способстващи за приемането на ефективни инвестиционни решения.

Авторите подробно се спират на всички известни теории, застъпени и преподавани в най-реномираните бизнес-школи в света, с чиято помощ е построена глобалната финансова система. Наред с това са представени и множество модерните индикатори и осцилатори, някои от които непубликувани досега. Една истинска и интригуваща колекция. Особен интерес предизвикват специфичните авторски концепции, разгледани в различни мащаби и зависимости.

И така, изданието е предназначено не само за всеки човек, интересуващ се от това как е устроен финансовият свят, доколко е подреден или хаотичен, надежден или опасен, прогнозируем или непредсказуем.

Книгата, разглеждаща (не)послушните пазари, е с повече практическа насоченост и не е претоварена със скучни математически формули и постулати. Може да служи като учебно помагало. За глобалните финансови пазари е разказано изключително увлекателно, просто и със завидна прецизност. Четейки книгата се натрупват значителни знания, интересно и полезни. По наше мнение ценността и е още в това, че е написана на обикновен и лек език. Не е необходимо да се притежава специална подготовка.

Читателю, тази книга ще измени представата ти за валутната търговия, ще ти даде възможност да видиш пазара по друг начин. Така както го виждат "финансовите акули" и експерти, посветили живота си на него. С една дума – опит. Четете, надяваме се това да Ви помогне да търгувате по-добре. Да печелите. Бихме добавили даже, че тя въодушевява и пробужда здрав и полезен авантюризъм. Създава предизвикателство.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450.

Подкрепи Economic.bg