„Галакси Инвестмънт Груп“ с награда „Сграда на годината“

Отличието се връчва за петзвездния хотел InterContinental

„Галакси Инвестмънт Груп“ с награда „Сграда на годината“
Автор: Галакси Инвестмънт Груп

Петзвездният InterContinental Sofia е големият победител в категория „Хотели и ваканционни комплекси“ в тазгодишното издание на най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България „Сграда на годината“.

Първият обект на водещата световна верига у нас е собственост на "Галакси Инвестмънт Груп" през "Интерхотел Гранд-Хотел София" АД и се управлява от InterContinental Мениджмънт България ЕООД.

„Водещ принцип на екипа при реализацията на проекта беше отношението към детайла във всеки аспект на строителството, довършителните работи и обзавеждането. В този процес взеха участие утвърдени специалисти, сред които проектанти, дизайнери и консултанти, които приеха предизвикателството да направят този проект възможен“, сподели управителят на "Галакси Инвестмънт Груп" Константин Бояджиев.

За да отговори на последните тенденции в бранша и на високите стандарти на оператора,  компанията инвеститор е реновирала изцяло сградата, като в контекста на съществуващата сграда е изградено напълно ново крило. Така хотелът пл. „Народно събрание“ 4 предлага общо 194 просторни стаи и апартаменти, отговарящи на най-високите световни стандарти, а на последния етаж на хотела е разположен и първият по рода си президентски апартамент у нас, който се простира на върху 450 кв.м. на целия последен етаж на новото крило на хотела.

Коментари: 0