ГБС изгради най-голямата мебелна фабрика в Ямбол

Сградата е на бившата тъкачна фабрика „Тунджа“, която е строена през 60-те години на миналия век

Инж. Петър Петров, ръководител строителни обекти в „Главболгарстрой“ АД:

ГБС изгради най-голямата мебелна фабрика в Ямбол 4 Снимки

Снимка: ГБС

17993 ~ 3 мин. четене
Economic.bg Автор: Economic.bg

Инж. Петър Петров e ръководител строителни обекти в „Главболгарстрой“ АД. Отговаря за цялата строителна дейност – от проектирането до реализирането на строителните проекти. През годините е работил по реализацията на ключови за „Главболгарстрой“ обекти. Част от тях са: ръководител на екипа за изпълнение на строителството „Рехабилитация на гаров комплекс Централна гара София“; ръководител на екипа за проектиране „Транспортен възел Лъвов мост“; ръководител проект „Рехабилитация на настилките на Пристанище Варна Запад” гр. Девня; ръководител проект „Рехабилитация на железопътната инфраструктура Пловдив – Бургас”.

Работи в компанията от 2012 г.

Наскоро ГБС завърши и производствената база на компанията „Ви Джи Глобал“ ЕАД, произвеждаща „Мебели Виденов“, намираща се в Ямбол. Какво отличава проекта от всички останали в града, разказва инж. Петров.


Ако публикацията ви е била интересна и полезна, не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи Facebook, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.

Economic.bg News

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg