Геймърският Razer Phone стъпва на българския пазар идната седмица

Засега устройството ще се предлага в мрежата на Мтел в партньорство с Ozone.bg

Геймърският Razer Phone стъпва на българския пазар идната седмица
Дебютният телефон на марката Razer, създаден специално за геймъри и фенове на развлечението, стъпва на българския пазар през идната седмица. Устройството привлича вниманието с високата си производителност и внедрените в него аудиовизуални технологии. 

То идва с 5.72-инчов дисплей от типа Quad HD IGZO LCD, давайки усещане за реалистични цветове и максимална бързина. Проблемите с накъсването на картината са минимизирани благодарение на адаптивната технология за опресняване UltraMotion, която синхронизира графичния процесор и дисплея. 

От гледна точка на аудиото, Razer Phone използва Dolby Atmos технология в говорители с двойни усилватели. Потребителите, които предпочитат слушалки, могат да разчитат на USB-C аудио адаптер, сертифициран от THX, с 24-битов дигитален аудио конвертор (DAC). 

Аудиовизуални качества са комбинирани с висока производителност на новия процесор н Qualcomm Snapdragon 835 и 8GB RAM памет. Телефонът разполага с една от най-големите смартфон батерии (от 4,000 mAh), както и технологията на Qualcomm за бързо зареждане Quick Charge 4+. 

Мтел, част от A1 Group, е първият телеком у нас, който в партньорство с Ozone.bg ще предлага дебютния смартфон на марката Razer, създаден специално за геймъри и фенове на развлечението. Запалянковците ще могат да се сдобият с устройството срещу 56.98 лв. на месец или 1 2019.98 лв. в брой с абонаментните планове Мтел без гранижи 5XL. 

За да изпробват пълната сила на Razer Phone, потребителите ще имат достъп до мобилни гейминг заглавия от водещи разработчици. Tencent ще представи “Arena of Valor,” една от най-популярните игри от типа multiplayer online battle arena (MOBA). Други партньорства включват заглавия като “Final Fantasy XV Pocket Edition” от Square Enix, “Tekken” от BANDAI NAMCO, “World of Tanks Blitz” от Wargaming Group Limited и други.

Освен с гейминг възможностите си Razer привлича вниманието и с 12 MP двойна задна камера, която е оборудва със светкавица в два нюанса за постигане на по-естествена светлина. 

Операционна система е Android Nougat, а през пролетта потребителите ще имат достъп до най-новата версия Android Oreo. Устройството използва Nova Launcher Prime, който позволява сериозна персонализация на Android софтуера и интеграция с Google Assistant.

Коментари: 0