Глътка funтастично забавление

Най-новите световни тенденции във винените напитки са в България

Глътка funтастично забавление
660 ~ 1 мин. четене
Иновативните, нискоалкохолни, нискокалорични и натурално ароматизирани вина в кен Fun WineTM са разработени от Friends Beverage Group, разположена в Маями. Компанията положи началото на нова световна категория напитки “Вино за забавления”, които се реализират под марката Friends Fun WineTM - The New Lifestyle DrinkTM.

Преди 5 години Friends Beverage Group първа в света идентифицира потребителското търсене на нови формати и нови начини за пиене на вино и в резултат на това демократизира лозаро-винарската индустрия, революционизира винопроизводството и e една от първите, който създаде винен продукт в кен, който има масова привлекателност по целия свят.
Тя е и първата и единствена компания в света, съчетала в една напитка вино и кафе. Новата категория напитки осигурява непринудена наслада от седем фантастични и смели вкуса  и в последните 18 месеца позволи на потребителите на световно ниво в пет континента и 30 държави да се наслаждават на виното навсякъде по нов и освежаващ начин. Оригиналните и иновативни вина са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар. Не съдържат глутен или изкуствени добавки.

„Адвантис Ко“ ЕООД е официален представител и вносител на Friends Fun WineTM за България и останалите 11 страни на Балканите. Работи в съответствие със стандартите за добра дистрибуторска практика и притежава всички европейски лицензи за внос, износ, съхранение и търговия, свързани с дейностите ѝ.

Текстът е част от книгата "Успешните компании".
Подкрепи Economic.bg