Instagram добавя селфи стикери към своите Stories

Аудиторията на Instagram Stories достигна 200 млн. потребители

Instagram добавя селфи стикери към своите Stories

Аудиторията на Instagram Stories достигна 200 млн. потребители и по този повод в приложението се появява творческа иновация – селфи стикери, съобщава Refinery29.

По време на създаването на Stories абонатите ще могат да си направят селфи, което впоследствие може да се превърне в стикер и да се използва отново. Селфи стикерите може да се редактират, да им се добавят рамки и други ефекти.

Стикерите ще могат да се прикрепят не само върху снимка, но и върху специален обект във видеото. За целта е необходимо да кликнете върху изображението, без да вдигате пръста си, да го плъзнете до желаното място, след което да потвърдите избора си.

По-рано Instagram стартира геостикери и сега разширява списъка на градовете, за които те са на разположение. Специални етикети са предвидени за Чикаго, Лондон, Мадрид и Токио. Всички те са били създадени от местните жители.

Според представители на компанията новите функции позволяват на потребителите да бъдат още по-креативни в създаването на истории и изпращането на съобщения със снимки и видеоклипове.

Коментари: 0