iPhone 12 може да дойде без зарядно

Производството на новия смартфон изостава с 4-6 седмици, според анализаторите от Barclays

iPhone 12 може да дойде без зарядно

Снимка: Unsplash

11977 ~ 1 мин. четене
С наближаването на септември и очаквания дебют на новия iPhone, слуховете за устройството започват да се множат. Най-пресният такъв е, Apple ще предложи устройството без слушалки EarPods и зарядно в кутията, пише TechSpot. 

Прогнозата е на анализаторите от британската банка Barclays, като тя е базирана на разговори с множество доставчици на Apple. 

За липсата на EarPods вече стана дума миналия месец, когато подобна информация бе изнесена и от известният познавач на случващото се около Apple – Мин-Чи Куо, чиито предположения са почти винаги верни. 

Той например вярва, че решението в кутията на новия iPhone 12 да няма AirPods би могло да тласне продажбите на слушалки впоследствие. И ако едно такова решение всъщност няма да подразни чак толкова много хора, то изваждането на зарядното има шанс да направи това. 

Отделно, Barclays вярват, че масовото производство на iPhone 12 изостава с четири до шест седмици. Според анализаторите новите устройства ще бъдат обявени по традиция през септември, но реално ще бъдат пуснати през октомври или дори ноември.

Подкрепи Economic.bg